Home / Colofon / Privacy / Cookie statement

Privacy / Cookie statement

Gebruik van persoonlijke gegevens door Reed Business bv

Reed Business bv is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Reed Business bv houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

 

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Reed Business bv, Radarweg 29, 1043 XN Amsterdam. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.




Privacy/Cookie statement

Privacy-statement-NL

Gebruik van persoonlijke gegevens door Reed Business bv

Reed Business bv is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Reed Business bv houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

 

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Reed Business bv, Radarweg 29, 1043 XN Amsterdam. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.


Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening legt Reed Business bv gegevens vast. Dit is het geval wanneer u een abonnement neemt op een uitgave of een nieuwsbrief, een congres bezoekt of een opleiding volgt, een publicatie bestelt, gebruik maakt van onze (interactieve) diensten of social sites (bijvoorbeeld Boerderij connect), een internet klantenaccount heeft, uw interesse opgeeft of op een andere wijze uw belangstelling kenbaar maakt, of anderszins contact heeft met Reed Business bv.

 

Bij de gegevens over u gaat het om gegevens zoals contactgegevens, inloggegevens, gegevens over betalingen, factuurgegevens, bestelde producten, functiegegevens en/of opgegeven interesses.

 

Reed Business bv gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst, in het kader van het aanbieden van een bepaalde interactieve dienst of social site, voor haar overige dienstverlening en interne bedrijfsvoering, en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Reed Business bv, van haar groepsmaatschappijen of van bepaalde zorgvuldig geselecteerde (categorieën van) derden op de hoogte te houden. Uw gegevens kunnen ook aan zorgvuldig geselecteerde derden ter beschikking worden gesteld voor het verstrekken van informatie of aanbiedingen. Als u hier geen prijs meer opstelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

 

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van een nieuwsbrief, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van Reed Business bv. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

 

Het is ook mogelijk dat u ermee heeft ingestemd dat het e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van voor u relevante informatie omtrent producten, aanbiedingen en acties van en door Reed Business bv of andere bepaalde (categorieën van) bedrijven. Deze (categorieën van) bedrijven worden door Reed Business bv zorgvuldig geselecteerd en u wordt geïnformeerd over de (categorieën van) bedrijven waarover u relevante informatie kunt verwachten.

 

Afmelden

Reed Business bv houdt bij de dienstverlening en het informeren zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren. Reed Business geeft u in veel gevallen de mogelijkheid deze zelf aan te geven. Dat kan bijvoorbeeld op uw eigen interessepagina of uw eigen account. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten (per post, e-mail etc.) kunt u dit per e-mail melden bij adresregistratie@reedbusiness.nl of schriftelijk bij Reed Business bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

 

Inzage en correctie van uw gegevens

U kunt kennisnemen van de persoonlijke informatie die Reed Business bv over u heeft. Als de informatie onjuist is kunt u verzoeken deze aan te passen. Dergelijke verzoeken om inzage of correctie van uw gegevens kunt u richten aan Reed Business bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem. Op dit adres kunt u ook terecht indien u eventuele vragen heeft over de manier waarop Reed Business bv met uw gegevens omgaat.

 

Klikgedrag en IP-adres

Op de websites van Reed Business bv worden algemene bezoekgegevens bijgehouden Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Reed Business bv haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. Om dit te kunnen doen maakt Reed Business bv ook gebruik van het IP-adres van uw computer. Dit IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het internet bezoekt. Ze kunnen worden gebruikt om te zien welk gebruik er van de website wordt gemaakt en voor het opstellen van analyses en rapportages.

 




    Cookies-door-Reed-Business

    Gebruik van Cookies door Reed Business bv

    Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Reed Business bv gebruikt cookies op haar websites. HIER kunt u zien welke van onze websites cookies gebruiken met een uitleg over de gebruikte cookies per website.


    Voor meer informatie over het gebruik van cookies vind u hieronder een uitleg die is opgesteld in samenwerking met branchepartijen en besproken met toezichthouder OPTA.

     

    Waarom cookies?

    Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor makkelijker in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kan blijven op een website of dat je voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. Daarnaast houden ze bij het online winkelen je digitale winkelwagentje bij. Ook kunnen websitehouders dankzij cookies zien hoe vaak hun sites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Verder maken sommige cookies het mogelijk om je surfgedrag te volgen. Zo kunnen sites en adverteerders iets over je voorkeuren te weten komen waardoor ze relevantere advertenties kunnen laten zien. Advertenties zijn in de meeste gevallen noodzakelijk om de website te bekostigen. Dankzij cookies zijn ze zoveel mogelijk aangepast aan je eigen interesses.

     

    Cookies worden opgeslagen op je computer en je kunt ze op elk gewenst moment verwijderen. Dat gaat heel eenvoudig. Klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van jouw browser te gaan. Bedenk wel dat je na het verwijderen van cookies op sommige websites opnieuw je voorkeuren zal moeten instellen of opnieuw moet inloggen.


    Chrome
    Firefox Internet Explorer Safari Opera

     

    Belangrijk om te weten: Het gebruik van cookies is veilig. E-mail en telemarketing acties zijn niet het gevolg van cookies. Cookies slaan namelijk je e-mailadres of telefoonnummer niet op.

     

    “Gisteren was ik op zoek naar een leuke stedentrip. Vandaag zag ik op een nieuwssite een aanbieding voor een weekend Parijs. Kortom, de advertentie wordt aangepast aan mijn interesses van dit moment"

     

    “Handig dat ik niet steeds opnieuw hoef in te loggen als ik mijn favoriete webshop bezoek.

    Met behulp van cookies onthoudt de website mijn gebruikersnaam en wachtwoord.“

     

    Reed Business bv, social sites en andere websites.

    Op de sites van Reed Business bv treft u hyperlinks aan naar andere websites. Op de social sites van Reed Business bv, wordt u de mogelijkheid aangeboden om u te registreren, aan te melden en om in te loggen via een sociale netwerk (onder andere Facebook, Twitter, Google en Linkedin). Reed Business bv kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die derde partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement en maak gebruik van de privacy -instellingen die van toepassing zijn op de site die u bezoekt of gebruikt.

     

    Wijzigingen

    Reed Business bv behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Reed Business bv.

    Dit document is voor het laatst gewijzigd op: juni 2013